Tervakaupungista pyöräilykaupungiksi!

Tuoreimmat uutiset

Kiitoksia 117 pyöräilijän puolesta Murron kylätoimikunnalle ja Tyrnävän Ahmoille, sekä meidän talkoolaisille loistavasta säästä, pesäpallokentälle vedetyistä reiteistä ja kaikesta oheistoiminnasta. Näin osa pesäpallon säännöistä otettiin pyöräilijöiden käyttöön; Lyhytmatkalaisten reitti kulki kotipesästä ykköselle, kakkoselle, kolmoselle ja takaisin kotipesään.
Kiitoksia jälleen Lintulammen asukastupa Välkkeelle, Karjasillan seurakunnalle ja meidän omille talkoolaisille. Tapahtumassa viiletti 63 pikkupolkijaa lyöden lautaan kylmät lukemat...pitkän matkalaisilla vauhti oli oikeasti hurjaa!
Tourin perinteinen Lämsänjärven ympäriajot ajettiin 129 osanottajan voimin! KIITOKSIA osanottajille, huoltojoukoille ja järjestäjille...Kiinteistöhuolto Jurvelinille auton käytöstä, Oulun kaupungin Liikuntapalveluille ja Sanomalehti Kalevalle markkinoinnista, Sivistys- ja kulttuuripalveluille Lämsänjärven päiväkodin tilojen käytöstä, Tekninen liikelaitokselle kalkkikärrystä, Honkala-Lämsänjärvi asukasyhdistykselle ilmoittautumis- ja tulospalvelusta, sekä liikenteenohjauksesta, Kastellin omakotiyhdistykselle tarjoiluista, Karjasillan seurakunnalle palkintojenjaosta ja Team Donna Agile`lle tuloslaskennasta ja tapahtuman dokumentoinnista. Tapahtumapaikkana päiväkodin ympäristö pyöräilyreitteineen on toiminut kiitettävästi kaikkinensa kahtena vuonna, kun srk Lämsänjärven leirikeskus on ollut remontissa. Touri jatkuu ensi viikolla Lintulan urheilukeskuksessa ja Tyrnävän Murron koululla.