SM kortteliajot + SM joukkueaika-ajot 1.-2.8.2020

SM korttelireitti
SM joukkueaika-ajoreitti

SM kortteli- ja SM joukkueaika-ajot ajetaan Tervaetappien lailla Oulussa ja Muhoksella 1.-2.8.2020 Tervaetappien reiteillä. Reittikarttoja klikkaamalla voit seurata nuolella sen ajosuunnan ja nousumetrit.

Yleistä:

Molemmissa kilpailussa noudatetaan UCI:n ja SP ry:n maantiepyöräilysääntöjä.

Säännöt ja oppaat.

Jokainen kilpailija osallistuu kilpailuun omalla vastuullaan ja vastaa itse omasta vakuutusturvastaan. Tapahtuman järjestäjällä on vastuuvakuutus.

Ajanotto- ja tulospalvelu: Sininen bussi, Heikki Kivinen.

Kilpailutoimistot sijaitsevat lauantaina 1.8. Raatin liikuntakeskuksessa ja sunnuntaina 2.8. Montan leirintäalueella, joissa pidetään joukkueenjohtajien kokoukset kello 8 alkaen.

NE KILPAILIJAT, JOTKA EIVÄT OSALLISTU 2.8. SM JOUKKUEAIKA-AJOIHIN, VOIVAT OSALLISTUA TERVAETAPPIEN MAANTIEAJOON (Kts. Tervaetapit).

1.8. kello 12 SM kortteliajot ajetaan Oulun Koskikeskuksen suljetulla 2,2 km:n korttelireitillä.

Paikka: Raatin liikuntakeskus, Raatintie 2, 90100 Oulu

Luokat ja kilpailumatkat:

Kello 12 Naiset Elite ja N18 40 minuuttia + 5 kierrosta

Kello 13:10 Miehet Elite ja M18 60 minuuttia + 5 kierrosta

Huoltoalue sijaitsee lähtö- ja maalialueen tuntumassa. Huoltoautoilla ajo kisareitillä on kielletty.

Kilpailunumerot (palautettava) kiinnitetään ajopaidan taskuihin, vyötärölinjan alapuolelle.

Pukeutumis- ja peseytymistilat: Raatin urheilukentän pukutilat, sisältyy osanottomaksuun.

Ruokailu: Raatin uimahallin kahviossa, ei sisälly osanottomaksuun.

Kilpailun johtaja: Pekka Hartikka, p.040-3530101

Ylituomari Raimo Kytömaa

Tuomarit: Esko Aro, Markku Väyrynen, Ilpo Kyllönen, Harri Myllymäki

Ratamestari: Tuomo Tuomala

Kuuluttaja: Keijo Pulkkinen

Lääkäri: ortopedi Iikka Lantto

Liikenteenohjaus: Team Rynkeby, Oulu

Ilmoittautuminen: maanantaina 27.7. mennessä

Osanottomaksu: 30 € / osallistuja (sisältää palautettavan chipin)

Tili: Terva-ajot ry Nordea FI 9318403000016424

2.8. kello 14 SM joukkueaika-ajot

Paikka: Oulujoen koulu, Sangintie 129, 90650 Oulu

Reitti:

8300 Vaalantie/ Itä-Saarelantien liikenneympyrä - Leppiniementie - Montantie - 8300 Vaalantie - Montan leirintäalue (MAALI).

Luokat ja kilpailumatkat:

Yleinen 40 km (joukkueessa saa olla miehiä ja naisia)

Naiset 40 km (joukkueessa saa olla ainoastaan naisia)

Joukkueen koko on oltava vähintään 3 ja enimmillään 5 henkilöä. Aika otetaan kolmannesta maalilinjan ylittäneestä joukkueen jäsenestä.

Osallistuakseen SM-kilpailuun joukkueen ajajien tulee edustaa samaa seurajoukkuetta tai SP ry:n tai UCI:n rekisteröityä suomalaista joukkuetta. Kaikkien joukkueen ajajien tulee olla SM-kelpoisia.

Mahdollisten huoltoautojen numero on sama kuin joukkueen numero. Jokaisella ajajalla on oma numero.

Kilpailunumero (palautettava) kiinnitetään keskelle selkää, vyötärölinjan alapuolelle.

Joukkueiden lähtöväli on kolme minuuttia.

Pukeutumis- ja peseytymistilat: Montan leirintäalueella ja Oulujoen koululla 2 km lähtöpaikalta.

Ruokailu: Montan leirintäalueella, ei sisälly osanottomaksuun.

Palkintojenjako: SM kortteliajojen, SM joukkueaika-ajojen ja Tervaetappien palkintojenjaot suoritetaan Montan leirintäalueen näköala-auditoriossa.

Kilpailun johtaja: Pekka Hartikka, p.040-3530101

Ylituomari: Raimo Kytömaa

Tuomarit: Esko Aro, Markku Väyrynen, Ilpo Kyllönen, Harri Myllymäki

Ratamestari: Tuomo Tuomala

Kuuluttaja: Keijo Pulkkinen

Lääkäri: ortopedi Iikka Lantto

Liikenteenohjaus: Team Rynkeby, Oulu

Ilmoittautuminen: maanantaina 27.7. mennessä

Kilpailumaksu 90 € joukkueelta.

Tili: Terva-ajot ry Nordea FI 9318403000016424​