Iron Kids - Raksilan triathlon

Iron Kids, Raksilan triathlon lauantaina 15.6.2019 kello 12

Oulun uimahalli, Pikkukankaantie 3, Oulu

Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen. Kaikki palkitaan mitalilla numeroliiviä vastaan.

Info:

- Ilmoittautuminen kello 10.30 alkaen uimahallin aulassa.

- Numeroliivi jaetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

- Ilmoittautumisten jälkeen lapset voivat tutustua vanhempien opastuksella kisakonseptiin (uinti+pyöräily+juoksu) ja reitteihin.

- Pyörät viedään ulos merkityn alueen ulkopuolelle varikolle.

- Tarvittavat varusteet: uimapuku/ -housut, pyörä, kypärä, lenkkarit ja kelin mukaiset ulkoliikuntavaatteet ja juomaa.

- Pyöräily- ja juoksuvarusteet numeroliiveineen laitetaan katsomon tuoleille hyppytornien puoleiseen päähän, josta "pinkaistaan" uinnin jälkeen ulos pyöräilemään ja juoksemaan.

- Tyttöjen tai poikien ryhmäpukuhuoneisiin mennään joko vanhempiensa seurassa tai ohjatusti.

- Vanhemmat vastaavat lastensa ja järjestäjä talkoolaisten vakuutuksista.

Kilpailut alkavat kello 12 seuraavassa järjestyksessä:

Liukumäkisarja: lasten altaan liukumäki (yksin tai naisuimarin sylissä)+350 m pyöräily+100 m juoksu

Haukisarja: 25 m uinti kuntoaltaassa (yhteislähtö vedestä)+1 km pyöräily+350 m juoksu

Lohisarja: 100 m uinti kuntoaltaassa (yhteislähtö vedestä)+1 km pyöräily+350 m juoksu

Tapahtuman järjestävät Terva-ajot ry ja Team Donna Agile ry

Lisätietoja: Pekka Hartikka, p.040-3530101