Kultainen Kampi 2019

13.4.2019


Suomen Pyöräily

Pyöräilykesä koittaa ja Kultainen Kampi Cup 2019 vihdoin julki! (y) 

KK Cup kilpaillaan luokissa tytöt ja pojat 10-16-vuotta - lajeina maantie-, maasto-, ratapyöräily ja cyclocross

Kultainen Kampi Cup kannustaa nuoria pyöräilijöitä kokeilemaan kilpailuja monipuolisesti eri lajeissa, joissa muutoinkin luonnollinen yhdistyminen ikäluokkien ja osin kaluston myötä on mahdollista. Vuonna 2019 Kultainen Kampi Cupissa ovat mukana lajeina maantie-, maasto- ja ratapyöräily; sekä uutena lajina mukaan tulee Hel CX Cupin sisältä 4 cyclocrosskilpailua. Näin cupin kilpailut jakautuvat laajalle aikavälille keväästä syksyyn. Muut kilpailut ovat jo nimetty, mutta cyclocrosskisat (4 kilpailua) julkistetaan HETI Hel CX Cupin julkistamisen jälkeen. 
KK Cup sisältää kokonaisuudessaan 20 kilpailua neljässä lajissa, joista kuuteen (6) kilpailuun vähintään kahdessa lajissa (enintään 3 eniten pisteitä tuottanutta kilpailua per laji), tulee osallistua ollakseen kokonaiskilpailun pistelaskussa.
o 8 maantiekilpailua
o 4 maastokilpailua, joista kaikki XCO-cupissa 
o 4 ratakilpailua
o 4 cyclocross kilpailua, joista kaikki HEL CX-cupissa
=> maantie sis. 8 kilpailua huomioiden myös pohjoinen Suomi, mutta vain kolmesta eniten pisteitä tuottaneesta kisasta per laji lasketaan pisteet niin kokonaiscupiin kuin lajicupiin 

SÄÄNNÖT, PISTELASKENTA JA OHJEISTUKSET JULKAISTAAN LAAJEMMIN SP:N NETTISIVUILLA. (Tällä hetkellä NY:n päivittäjä ei pääse sivuja muokkaamaan.) 

Lisätietoja Nuorisoyksikön puolesta sini.savolainen@pyoraily.fi