Yhteystiedot

Terva-ajot ry on perustettu Oulussa vuonna 2013 tarkoituksenaan edistää pyöräilyharrastusta seuran toiminta-alueella. Se on pieni seura, jossa päätöksenteko toimii nopeasti ja se omaa hyvät ja nopeat suhteet muihin pyöräilyseuroihin, yhteistyökumppaneihin, sekä yhteiskunnallisiin- ja julkisiin sektoreihin. Tarkoituksensa toteuttamiseksi seura järjestää kilpailuja ja leirejä juniori-, elite- ja mastersurheilijoille. Seura on Suomen Pyöräily ry:n (SP) ja Pohjois-Suomen Pyöräily ry:n (PSP) jäsen.

Terva-ajot ry:n järjestämiä pyöräilytapahtumia v. 2018 ovat Pyörä-Suvala - Tervaetapit, Special Bike - Tour de Kids, sekä Yöpyöräily ja Syöteajo -kuntoajot.

Seura järjesti v. 2015 maantiepyöräilyn Barents Summer Games, Cycling ja Ikäluokkien Suomenmestaruuspyöräilyt (ISM), sekä v. 2017 SM- ja ISM-kisat Pikku-Syötteen mäkisissä maisemissa.

Rekisterinumero: 211.424

Y-Tunnus 2622021-2