Tervakaupungista pyöräilykaupungiksi!

Tuoreimmat uutiset

Perinteiset kortteliajot pyöräiltiin MLL, Maikkulan paikallisyhdistyksen, Karjasillan srk ja vakiotalkoolaisten voimin...lapset kiittää!
Ilmassa oli suurta urheilujuhlan tuntua kun joukko reippaita triathlonisteja uivat, pyöräilivät ja juoksivat Terva-ajot ry ja Team Donna Agilen järjestämässä Iron Kids -kisassa aurinkoisessa säässä. Mahtavaa menoa!
Suomen Pyöräilyn maantiepyöräilyn SM-kilpailuissa ja ŠKODA Cycling Cupin osakilpailuissa käytetään tästä edespäin ajanotossa sirua eli chippiä. Jokainen ajaja vuokraa kilpailuja varten oman chipin omakustannehintaan. Aluksi chippien käyttö on pakollista SM-kisoihin osallistujilla ja ŠKODA Cycling Cupin Elite-sarjoissa sekä kategoria 2:ssa. Chipit ovat olleet koekäytössä alkukauden ŠKODA Cycling Cupin kilpailuissa. – Siirrymme chipin käyttöön näin kesken kauden, koska palaute ja kokemukset Race Result AG:n chippien kokeiluista ovat olleet niin positiivisia ja rohkaisevia. Päätimme ottaa palvelun heti käyttöön, toteaa Suomen Pyöräilyn toiminnanjohtaja Ville Hyvärinen. Tänä kesänä käytetään vuokratunnistimia ja kerätään käyttökokemusta. Alustavasti on suunniteltu että seuraavalla kaudella lisenssikuskit lunastavat tunnistimen omaksi lisenssihankinnan yhteydessä. Tunnistimen akku kestää vähintään kolme vuotta, valmistaja lupaa jopa viisi vuotta toteaa PP-Timing, Petri Pesonen.